Web Design

Graphic Design

Servicii Video

Servicii Foto

Service PC & Networks

Fluturasi

Fluturasii, flyerele, volantele sau cum doriti sa le spuneti au devenit prima metoda prin care o companie alege sa-si promoveze produsele sau serviciile.

Profitati de aceasta metoda relativ ieftina de promovare si intrare in piata si alegeti fluturasi de inalta calitate. Fie ca doriti off-set sau digital va garantam un produs calitativ.

Grosimea hartiei poate fi de la 80gr/mp pana la 300gr/mp, cu laminare mata sau lucioasa.

Pliante

Imprimare policromie fata verso; policromie fata - alb negru interior. La cerere pliantele se pot plastifia mat sau lucios. Alte finisari disponibile: stantare, lacuire UV partiala (in special in combinatie cu plastifierea mata.)

Afise / Postere

Fa-ti mesajul auzit si impune-te cu ajutorul afiselor produse de HEADPRINT. Chiar daca promovezi un eveniment special cum ar fi o deschidere, un eveniment sportiv, un concert sau chiar o lansare a unui produs nou, o promotie sau prezinti evenimente ce vor avea loc in localul tau, afisele pe care noi le vom furniza vor fi piesa de rezistenta.

Carti de vizita

Printarea cartilor de vizita se poate face cu policromie sau o singura culoare, fata, verso sau fata-verso.

Cartonul utilizat are o grosime de 300gr/mp iar finisarile posibile includ: laminare mata, laminare lucioasa si rotunjire colturi.

Cataloage si Brosuri

Imprimarea pentru brosuri se realizeaza de regula in policromie fata-verso, dar este posibila si adaugarea unor culori speciale (Pantone).

Pot fi realizate brosuri pe diverse suporturi: hartie offset, hartii si cartoane dublu cretate, hartii si cartoane speciale, cartoane Duplex cu spate alb sau gri, cu gramaje cuprinse intre 80 si 350 gr.

Finisari pentru brosuri: stantare, biguire, plastifiere, lacuire offset sau UV (totala sau selectiva), embossare, folio, capsare, brosare.

 

Mape

Imprimarea pentru mape se realizeaza de regula in policromie fata-verso, dar este posibila si adaugarea unor culori speciale (Pantone).
Pot fi realizate mape pe diverse suporturi: cartoane dublu cretate, cartoane speciale, cartoane Duplex cu spate alb sau gri, cu gramaje cuprinse intre 250 si 350 gr.

Finisari pentru mape: stantare, biguire, plastifiere, lacuire offset sau UV (totala sau selectiva), embossare, folio, aplicare buzunar.

Buzunarele pot fi aplicate sau stantate direct din coala, pe diverse modele.

 

Calendare

Cand vine vorba de o expunere evidenta, calendarele sunt ideale pentru evidentierea unei firme. Ele pot fi concepute sa contina 13 file, oferind afacerii dumneavoastra un instrument de marketing de lunga durata pe care clientii il vor folosi pentru o perioada foarte lunga de timp. Includeti datele importante si imaginile dumneavoastra cele mai reprezentative pentru a convinge clientii sa utilizeze calendarele dumneavostra.

Sunt perfecte pentru orice tip de afacere, indiferent de domeniul de activitate, si mai presus, sunt foarte accesibile, avand 13 file printate policromie, o fata sau fata-verso.

 

Ecusoane si Legitimatii

Ecusoanele sau legitimatiile sunt unul din elementele nelipsite in cadrul oricarei comapanii sau cu atat mai mult cu ocazii speciale (targuri, expozitii, prezentari, team-building).

Acestea vin intr-o gama foarte variata, si alegerea unui tip anume de ecuson se realizeaza in functie de necesitati si buget.

Pentru modele speciale ce nu se afla in oferta de calcul de mai jos nu ezitati sa ne contactati.

Dimensiuni: 90 x 55mm
  - realizat din plastic
  - include sistemul de prindere cu ac si clips

Felicitari

Felicitarile sunt produse in 3 dimensiuni diferite:

Format inchis: 1/3 din A4 , 210x100mm

Format inchis: A6 , 150x105mm

Format inchis: A5 , 150x210mm

Toate formatele au 1 big (o indoitura).

Felicitarile se printeaza pe hartie de 250 gr/mp.

Print pe CD si DVD cu MULTIPLICARE inclusa

 

Scroll to top